Számmisztika

A számmisztika vagy más néven numerológia a számok okkult jelentésének a vizsgálatával foglalkozik.
Pontosan a mai napig nem tudjuk, honnan ered a számmisztika, de azt tudjuk, hogy működik!

Számmisztika

A numerológia modern tanulmányozásának az eredete az 1900-as évek elejére nyúlik vissza, nincs bizonyíték arra, hogy Pitagorasz fejlesztette ki azt, amit ma numerológiának hívunk.

A numerológia az egyik leghatékonyabb módja a személyiségünk megismerésének. Megmutatja, hogy milyen lehetőségeink vannak életünkben, és azt is, hogy ezek harmonizálnak vagy ellentétben állnak e egymással.
Ahol a lehetőségek harmonizálnak, ott a numerológiai táblázat megmutatja, hogyan használjuk ki az erősségeinket. Ahol a lehetőségek ellentétben állnak egymással, ott a táblázat megmutatja, hogyan győzhetjük le az akadályokat, amelyek az utunkban állnak.

Számmisztika

Hogyan működik a számmisztika?

A keleti filozófiák szerint a fizikai világ nem valódi, hanem csak egy illúzió. A fizikai világban minden tárgyat a méretével, a formájával, a helyével és az idejével tudunk megadni. Ezeket az információkat számok formájában adjuk meg.
Minden létezőt le tudunk írni számokkal, mert a számok és a matematika adja meg a keretét annak, amire a valóságot épül.

Mikor leszületünk a Földre, kapunk egy feladatot, (vállalt feladat) amit ittlétünk alatt kellene megoldanunk. Ennek megvalósításához képességeket, készségeket, adottságokat kapunk segítségül.

A numerológia együttesen a kronobiológia pszichogenetikával megmutatja, hogy kinek mi az életfeladata, mik az erősségei, gyengeségei, milyen hozott tulajdonságokkal rendelkezik!

Születésünk pillanatában van egy sajátos név, születési szám, bolygó és csillag együttállás, ami meghatározza egész életünkre azt az energiát, amit segítségképpen magunkkal hoztunk. Ez a mindenkinél egyedi „energiakészlet” életünk végéig elkísér bennünket.

Mindenkinél saját magán múlik, hogyan tud ezzel a kapott csomaggal gazdálkodni. Mennyit tud belőle kihasználni, mennyit pazarol el, vagy mennyit hagy teljesen érintetlenül.

A számmisztika megmutatja azokat az akadályokat jelen életünkben, amelyek egy korábbi életünkben az energiák helytelen felhasználásából erednek. Ezek azért vannak újra jelen életünkben, hogy kijavíthassuk őket.
A számmisztika megvilágíthatja, miket kellene megtanulnunk, amiket valamelyik előző életünkben nem volt lehetőségünk megismerni, vagy nem sikerült megoldanunk!

Számmisztikai képletek elemzésekor a születési nevet a viselt nevet és a születés időpontját használjuk fel elsősorban. Ezek az információk számokká alakulnak és mutatják meg az adott illetőre jellemző vonásokat.
Ezekből a számokból minden kiolvasható, ami az adott illető életében jelen van. Mi az amit hozott, mit kellene megoldania, és hogyan fejlődhet tovább!

Számmisztikai elemzést végzek írásban és személyes ülés keretén belül is. Van lehetőség személyes elemzésre, párkapcsolati vagy más emberi kapcsolatunk teljes átlátására elemzésére.