Jóslás, Sorselemzés

A sorselemzés és jóslás nem ugyanazt jelentik, bár sok ember úgy gondolja nincs a két fogalom között különbség.
Sorselemzéssel betekintést nyerünk valakinek az élete teljes áramlásába, múltjába-jelenébe-jövőjébe.
A sorselemzés lehetőséget ad, a személyiség feltárására, milyen adottságokkal, képességekkel, milyen életfeladattal… stb. rendelkezik valaki. Megmutatja ki hol tart a fejlődésben, azon az úton jár amit bevállalt? Segít feltárni, ha elakadtunk, mit kellene tenni, hogy kioldódjon a blokk és tovább haladhassunk.

Jóslás

Sorselemzést személyes ülés keretében és írásos formában végzek.
Az írásbeli forma terjedelme attól függ, mit szeretne- mire van szüksége, annak aki segítséget kér. Kérhet általános személyiségelemzést, kérheti egy-egy életterületének vagy kapcsolatának elemzését, vagy egy mélyebb, a sorsát és jövőjét alakító kép elemzését is.

A jóslás, inkább a jövő kérdéseivel és adott élethelyzetünk áttekintésével foglalkozik. A jósláson keresztül is lehet a személyiséggel kapcsolatosan információt adni, de fő célja, egy-egy életterület vagy konkrét kérdés, döntés alakulása, hogyan alakul? Természetesen a jóslásnál is látjuk a múltat, jelent és a jövőt is, hiszen a jelenünk a kulcs mindig ahhoz, hogyan alakul a jövőnk!

Sorselemzés

Munkám során nem különítem el a jóslást és a sorselemzést, mert együttesen használva a leghatékonyabb.

Sorselemzésre és jóslásra akkor van szükség, amikor olyan helyzet áll elő valaki életében, hogy nem látja át, merre és hogyan haladjon tovább! Nem tudja, mi lenne a jó döntés, amikor úgy érzi az ember, hogy magakadt az élete és ő saját maga is!
Ezekben a bizonytalan helyzetekben érdemes szakértőhöz fordulni, mert egy helytelen döntéssel akár egy Életet is tönkre lehet tenni!

Jóslással, sorselemzéssel segítek megmutatni a döntések következményeit, veszélyeit vagy lehetőségeit, ami által már könnyebben fog tudni választani.
A jóskártya egy „segédeszköz”, aminek a segítségével a fizikai síkra le lehet hozni azt az információt, amit a szellemvilág küld egy-egy kérdéssel kapcsolatban. A jós ilyenkor a „tolmács”, aki lefordítja ezt az üzenetet az emberek számára.

A jóskártyák mindent felfednek számunkra, az emberi kapcsolatokat, szerelmi kérdéseket, hivatást, munkát, új lehetőségeket, veszélyeket, családdal kapcsolatos dolgainkat, pénzügyi helyzetünket… Nemcsak magánéletünkben, hanem az üzleti életben is nagyon fontos, hogy jó döntéseket hozhassanak az emberek és átláthassák a dolgaik következményeit.
Üzletembereknél mutatja egy-egy üzleti lehetőség, valós hátterét esetleges buktatóit, veszélyeit is!

Jóslás és sorselemzés

Mindig és minden problémából van KIVEZETŐ ÚT!

Ezt nem szabad elfelejteni, és még a legkilátástalanabb helyzetben is arra kell gondolni, hogy van segítség! A baj ott kezdődik, ha valaki feladja…

Természetesen a jós, nem befolyásolhatja senkinek a döntését és életét! Az ő feladata az út feltárásában segíteni az embereknek, megmutatni a döntéseik következményeit, de azt nem mondhatja meg, hogyan döntsenek az emberek!

Ha úgy érzi, Ön is ehhez hasonló helyzetben van, amikor nem biztos abban, hogyan döntsön vagy haladjon tovább, szeretettel várom, ha elfogadja segítségemet!

A jóslás/sorselemző üléseken, a feltáruló képek és képletek alapján kiderül, hogy van amikor nem lesz elég valakinek, hogy egy döntést hozzon, hanem sorskorrekcióra, életút korrigálásra lesz szüksége!
Ez több fajta módon történik, mindig attól függően, milyen minőségű és mélységű változtatásra van szükség!

A sorselemzés/jósló üléseket legnagyobb részben a kliens személyes jelenlétében tartom Egerben.
Indokolt esetben vagy külföldön élőknél segítek telefonon és Internetes lehetőségen keresztül is.

Sorselemző és jósló munkámat, szóbeli és írásbeli formában is magyar és német nyelven végzem.