Szellemgyógyászat, energiagyógyászat

A szellemgyógyászat fogalmába, azok a gyógyítási módok tartoznak, amik a szellem/energia testen és nem a fizikai testen történnek.

Elsősorban azokat a gyógyítási technikákat soroljuk ide, amik a szellemtesten, aurán és energiatesteken történnek. Ezek segítségével javíthatjuk a szervek, energiapályák, meridiánok, energiaközpontok a csakrák állapotát, és testünk további rendszereit (pl: idegrendszer, nyirokmirigyrendszer, keringés, stb.).

A sikeres spirituális gyógyításhoz, szükséges elfogadni azt a tényt, hogy az energiák úgy működnek, ami a szem számára „láthatatlan”.
A szellemgyógyászatnál és energiagyógyászatnál a gyógyító nem érinti meg a kliense fizikai testét, ezért is feltétele a sikeres kezelésnek a páciens hite a gyógyítójába, a gyógyításba és az Istenbe vetett hite.
Szellemgyógyászattal nem tudunk azoknak az embereknek segíteni, akik elutasítják az Isten fogalmát, létezését és megtagadják a „fentről jövő segítséget”!

Szellemgyógyászat

A SZELLEMGYÓGYÁSZAT ALAPFELTÉTELEI A HIT, SZERETET ÉS ELFOGADÁS!!!

Addig nem történik meg a gyógyulás, amíg valaki haragszik, és nem tud a másiknak vagy saját magának megbocsátani!
A kezelések menete mindenkinél állapotától függően alakul. Egy rövid személyes beszélgetés után elkezdjük a közös munkát. A közös munka fogalma nagyon fontos, mert a szellemgyógyításnál a gyógyítónak és páciensének is feladata van.
Tisztában kell azzal lenni, hogy a gyógyító nem tudja és nem is oldhatja meg a páciense problémáit. A gyógyító az úton segíti, kíséri páciensét, megnyitja neki a különböző gyógyító csatornákat, de a problémákat mindenkinek saját magának kell megoldania, hiszen egy útmutatás arra vonatkozóan, hogy mit csináltunk rosszul, miért alakultak ki betegségek és energiahiányos állapotok.
A gyógyulás nem történik meg azonnal, mint ahogyan azt sokan képzelik!
Minden problémának van egy átíródási ideje, ami több tényezőtől függ, de itt is kiemelném a legfontosabbat a páciens HITÉT!

Energiagyógyászat

A szellemgyógyászat és energiagyógyászat alkalmával együtt kezeljük TEST-LÉLEK-SZELLEMET!

Javulásról csak olyankor beszélhetünk, ha mindez együttesen gyógyul!

A szellemi gyógyítások alkalmával az én feladatom feltárni a páciensnek, honnan eredhetnek a problémái, milyen lelki nehézségek vezethettek oda, ahol éppen tart.
Amikor a felismerés megtörténik, csak utána lehetséges a javulás, hiszen tudatosítania kell az embernek, miért betegedhetett meg.
A betegség állapota egy felszólítás arra, hogy változtatni kell, nem megijedni!

Az általam végzett szellemgyógyászati/engergiagyógyászati kezelések fontosabb állomásai:
AURATISZTÍTÁS, CSAKRATISZTÍTÁS, CSAKRAHANGOLÁS, AZ ENERGIARENDSZER FELTÖLTÉSE ÉS RENDBE TÉTELE, SZERVEK ÉS RENDSZEREK ENERGETIKAI KEZELÉSE, SZELLEMMŰTÉT, KÓDOS GYÓGYÍTÁS , LELKI BLOKKOK OLDÁSA…

A gyógyító kezelések alkalmával több kiegészítő „terápiás segédeszközt” használok:
kristályok óriási tárházát, frekvencia generátorokat, fényterápiát, radionikát, Magneter terápiát, tibeti hangtálakat, tibeti csengőt, hangvillákat, életenergia készüléket, együtt dolgozok a szellemvilág segítőivel…

SZELLEM ÉS ENERGIAGYÓGYÁSZATNÁL A SZELLEMTESTET KEZELJÜK, ÉS AZ OTT TÖRTÉNT GYÓGYÍTÁS ÍRÓDIK ÁT A FIZIKAI TESTRE!

A javulás alapfeltétele, hogy az adott problémákat felismerjük, elengedjük és megbocsássunk magunknak és másoknak!

Szellem és energiagyógyítási kezelést csak a páciens személyes jelenlétében végzek Egerben!

A szellemgyógyászati tevékenység, mint más segítséget nyújtó tevékenység, a titoktartás kötelezettsége alatt áll!

Fontos tudnivaló: Az általam használt szó “Gyógyítás” , nem az orvosi értelemben vett gyógyítást jelenti, hanem spirituális gyógyítást, ami az öngyógyítás aktiválását segítő erőkre vonatkozik! Külön kiemelem, hogy az általam nyújtott kezelési módszerek egyike sem helyettesíti a szükséges szakorvosi ellátást. Akut, hosszan tartó problémáknál fontos a szakorvos felkeresése!