Kristálygyógyászat

A KRISTÁLYGYÓGYÁSZAT az emberiség egyik legősibb gyógymódja, ami több ezer éves múltra tekint vissza, egészen Atlantisz és Lemúria korába. Napjainkban kezdi visszaszerezni vezető szerepét a különböző alternatív gyógymódok között.

A Föld új rezgései segítenek abban, hogy még jobban megismerhessük a kristályokat és feltáruljanak a kristályok valódi adományai az Emberiség és a Föld számára.

Kristálygyógyászat

Kristálygyógyászattal fizikai, lelki, energetikai és mentális állapotunkon javíthatunk!

Minden kristály hat testi, lelki, szellemi és mentális síkon. Ez azt jelenti, ha kezünkbe veszünk egy pl: ametiszt kristályt, mind a 4 síkon kifejti segítő hatását számunkra. Avatott kezekben, avatott kristályok valós csodákat idézhetnek elő!
Kristálygyógyászatnál, mint ahogy a szellem és energia gyógyászatnál is egyszerre kezeljük a TEST-LÉLEK-SZELLEMET!
Javulásról csak akkor beszélhetünk ha ezzel az EGYSÉGGEL egészében foglalkozunk!
A kristályok magasabb rezgéssel és tudatossággal rendelkeznek mint az emberek, ebből adódóan képesek az emberi rezgésszint emelésére és a tudat fejlesztésére!

Napjainkban már mérőműszerekkel is lehetőség van, a kristályok emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásait mérni.

A biorezonancia, és elektro-akupunktúra műszerei lehetővé teszik a méréseket, segítve a tudományos elfogadtatását is a kristálygyógyászatnak, így egyre szélesebb körben van lehetőség megismerni ezt csodálatos gyógymódot.

Kristálygyógyászat

Minden szervünknek van egy meghatározott rezgésszáma amin egészséges állapotában működik. Egy betegség esetében ez a rezgésszám megváltozik.
A kristályokkal lehetőségünk van a megváltozott rezgésszámból adódó hiányosságokat kijavítani, ezáltal az adott szerv gyógyulási folyamatát beindítani.
A kristályok felhasználási területe szinte végtelen. Nincs olyan probléma aminek az „orvoslásában” nem tudnának segíteni. Segítségükkel harmonizálni tudjuk energiarendszerünket, életenergiánkat növelhetjük, és bármire programozhatjuk őket, amiben segítségre van szükségünk. Nemcsak saját magunk, hanem a Föld gyógyítására is használni tudjuk őket.

A hegyikristályok programozhatóak!
Leggyakoribb alkalmazási területei a programozott kristályoknak:

 • Anyagi helyzet javítása
 • Párkapcsolati problémák megsegítésére
 • Új párkapcsolat, munka bevonzása
 • Függőségekről való leszokás segítése ( pl: dohányzás, alkohol)
 • Fogyás elősegítése
 • Étvágy helyreállítása (csökkentés, növelés)
 • Tanulási-koncentrálási nehézségek javítása
 • Alvászavarok
 • Munka, vállalkozás segítése
 • Önbizalom erősítése
 • Energiarendszer harmonizálása
 • Szexuális problémák esetére… stb.

A kristálygyógyászati kezeléseket együtt használom, szellemgyógyászattal, energiagyógyászattal, freqvencia generátorokkal, radionikával és fényterápiával, hiszen a hang, a fény és a freqvenciák együttesen, még jobban felerősítik a kristályok tulajdonságait

Kristálygyógyászat

A kristálygyógyászat előnyeihez tartozik, hogy bármely orvosi terápiával párhuzamosan használható. Várandós édesanyáknál, szívritmus szabályzót használó személyeknél, időseknél, gyermekeknél is alkalmazható!
Kivétel a RÁKOS betegeknél van!!! Őket nem kezelhetjük kvarckristályokkal! Nekik az ásványokat javasoljuk.

A kristálygyógyászt, mint más segítséget nyújtó hivatást végző személyt is kötelez a titoktartás!

A kristálygyógyászati kezeléseket csak a kliens személyes jelenlétében végzem Egerben.

Fontos tudnivaló: Az általam használt szó “Gyógyítás” , nem az orvosi értelemben vett gyógyítást jelenti, hanem spirituális gyógyítást, ami az öngyógyítás aktiválását segítő erőkre vonatkozik! Külön kiemelem, hogy az általam nyújtott kezelési módszerek egyike sem helyettesíti a szükséges szakorvosi ellátást. Akut, hosszan tartó problémáknál fontos a szakorvos felkeresése!