A nevem Josefina, született nevem Juhász Judit Bernadett. Magyarországon, Egerben születtem.

Spiritiszta családból származom, így a szellemvilág dolgaival hamar kapcsolatba kerültem. Bár az akkori „rendszer” nem támogatta ezt az utat…
Gyermekként elbűvölt ez a világ, és sokkal közelebb éreztem magamhoz, mint általában az „anyagi világot”.
Gyermekkoromat boldognak éltem meg, utána viszont kezdődtek a nehézségeim a középiskolában, ahol nem igazán tudtam mit kezdeni a társaimmal, mert az a Világ ami őket vonzotta és amiben örömüket lelték, számomra tehernek bizonyult.
Hamar kiderült, hogy sem iskolatársaimmal sem tanáraimmal nem tudtam azonosulni.
Ekkor lépett a sport az életembe, a kyokushin karate, ami a filozófiájával, közel állt hozzám és sokmindent elidított számomra, ami a mai életemet és hivatásomat segíti. Ebben az időben tanultam meg, milyen fontos a fegyelem, nyugalom és a befelé figyelés.
Nagyon korán tisztában voltam azzal, hogy az emberek lelki világával szeretnék foglalkozni, és nekik a lelki gyógyulásukban segíteni. Habár a tanulmányi eredményeim és tanáraim nem bíztatták ezt az utat, akkor is tudtam, egy belső erőtől vezetve, hogy csakis ezzel szeretnék foglalkozni, és semmi módon nem hagytam magam ettől eltántorítani!
Ekkor úgy gondoltam, a pszichológusi pálya lenne, ami életem értelmét jelentené.
A fenti világ azonban más utat szánt nekem!
Kikerültem Németországba, ahol 13 évet töltöttem el. Csodálatos tanulási és felkészítési szakasza volt az Életemnek. Végig fogták a segítőim a kezemet. Az embereket a lehetőségeket küldték számomra, hogy alakítsák azt az utat számomra, amit akkor még nem tudtam merre fog vezetni.
A jóskártyákkal való munka volt az első konkrét dolog, amivel kezdtem foglalkozni. Röviddel utána megtanultam a svédmasszázst, de a fizikai test kezelése csak egy rövid állomás volt számomra, hogy eljuttasson a szellemi síkú kezelésekhez.
Szintén a „vezetőim” segítségével, találkoztam mesteremmel, aki a fizikai világban is tanít engem. Az ő segítségükkel és vezetésükkel, elindult egy varázsaltos út, ami magától értendőnek tűnt. Olyan volt az első perctől, mint amikor minden világos és egyértelmű.
Akkor éreztem magam a legjobban amikor a szellemvilág dolgaival voltam összekapcsolódva. Meg kellett tanulnom, hogy semmi nem az aminek látszik és egyensúlyt kellett teremtenem a szellemi és az anyagi világ között saját életemben. Ez a mai napig folyamatos feladata életemnek.

Rólam

Mesteremmel való találkozásom idejében még Németországban éltem, így hazajártam hozzá tanulni.
Közben az addigi munkámat feladtam, és csak a spirituális gyógyítással, jóslással, sorselemzéssel és a spirituális dolgok tanításával foglalkoztam.
Önálló praxisomat 2004-ben nyitottam meg Rosenheimban.
2006-tól Németországban (Rosenheim) Paracelsus iskolában vezettem a spirituális tanácsadó szakot. Ez érdekes tapasztalás volt, mert a három német nyelvű országból voltak a tanítványaim, akiknek különböző hozzáállásuk volt a spirituális tanokhoz.
2008-ban a segítőim vezetésével hazajöttem Magyarországra.
A váltás természetes volt számomra, mert felkészítettek rá, és nagy örömmel jöttem haza!
Ma már sokkal letisztultabb módon tudom a munkámat, hivatásomat végezni.

Sorselemzéssel, Jóslással, Kártyavetéssel, Számmisztikával, Sorskorrekcióval, Szellemgyógyászattal, Pszichotronikával, Kristálygyógyászattal, valamint ezek tanításával foglalkozom Egerben.

Tanulmányaim a mai napig tartanak, folyamatosan képzem magam, hogy még hatékonyabban segíthessek a hozzám fordulóknak.

A Lenormand kártyákról szóló könyvem idáig két kiadása jelent meg. Ebben a könyvben foglaltam össze tapasztalataimat és ismereteimet a Lenormand kártyákról. Hosszú évekig ez volt a kedvenc jóskártyám, rengeteg ismeretre tettem szert, ezt összegezve könyv formájában szeretném ismereteimet mások számára is elérhetővé tenni.

Hálával és tisztelettel tartozom a segítőimnek, hogy egész életemben a feladatomra készítettek fel. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatom hivatásként, ami a legnagyobb örömöt okozza számomra.
Csodálatos dolog, amikor „megfoghatom az emberek kezét” és kísérhetem őket életük különböző szakaszaiban, és segíthetek nekik korrigálni sorsukat, kijavítani ami elromlott testi, lelki vagy szellemi síkon az életükben!

Ha úgy érzi megtisztel bizalmával, várom Önt is szeretettel!

Juhász Judit Bernadett Josefina

Munkámat és szolgáltatásaimat Egerben végzem, magyar és német nyelven!