Mágikus kártyavetés

A mágikus kártyavetés fogalma egészen mást takar mint a jóslás.
A jóslásnál megvizsgáljuk az illető életét, különböző életterületeit, rá lehet kérdezni jövőbeli dolgainak az alakulására és minden más dologra, amire az illető kíváncsi.
A jóslás , egyfajta élethelyzet feltárás. Meg lehet vele mutatni, milyen irányba halad az ember élete, hol vannak a korlátai, nehézségei, vagy a lehetőségei.
Én a jóslást egyfajta ÚTMUTATÁSNAK tekintem.

Mágikus kártyavetés

A MÁGIKUS KÁRTYAVETÉS, a jóslással ellentétben, már a neve által is utal arra, hogy a MÁGIA SEGÍTSÉGÉVEL működik!
Mágikus kártyavetéssel lehetőség van a SORS KORRIGÁLÁSÁRA, ÁTALAKÍTÁSÁRA egy nagyon magas minőségben!

A legtöbb ember életében a nehézségek akkor kezdődnek, amikor letérnek arról az útról, amit leszületésekor vállaltak. Ezt okozhatják különböző körülmények, amelyek a neveltetésből, elvárásokból, rossz választásokból és egyéb más dolgokból erednek.
Plusz nehezítést jelent, ha az illető születési számaiból adódó képletét, nem támogató nevet kapott a szülőktől, vagy van egy rosszul megválasztott beceneve.
Ezek apró dolgoknak tűnhetnek, de érdemes tudni, hogy ez a két tényező (születési dátumunk és viselt nevünk) van talán legnagyobb hatással ÉLETÜNK ALAKULÁSÁRA!

Mágikus kártyavetés

A születési (kronobiológia képletünk) szinte mindent elmond arról, milyen feladatokkal születtünk, milyen adottságokkal rendelkezünk, mennyi energiát hoztunk le magunkkal erre az életre…, ha valaki ezektől a dolgoktól jelentősen eltér, esetleg semmit nem csinál a vállalt feladatából, akkor jelentkezik, hogy nem sikerül ez sem, az sem, semmi nem úgy alakul ahogy szeretné az ember.
A legtöbb ember ilyenkor keresi az okot, hibáztatja a körülményeket, saját magát, másokat, és nem is sejti, hogy a problémája egy számára esetleg teljesen ismeretlen okból ered.

A mágikus kártyavetéssel lehetőség van átrendezni, átalakítani valaki életét. Élethelyzettől függően, lehet részleges vagy nagyobb korrigálásokat az ember SORSÁBAN ÁTALAKÍTANI!

Ezzel a módszerrel, nagyon mély síkon történik egy tulajdonképpeni SORSKORREKCIÓ, ÉLETÚT ÁTRENDEZÉS!

A mágikus kártyavetésnél szükséges a személyes jelenlét. Igény szerint, szívesen segítek német nyelven is.